De leukste plekjes in de buurt

In een Google maps document vind je alle favorieten van plekjes om Hommerter Hofke heen! Van restaurants tot leuke dag uitjes.


Restaurants in de buurt


De leukste wandelroute's:

Kastelen in het Geuldal - 7,5 km
Deze route heeft wel her en der wat uitdagingen maar is super mooi en je ziet allerlei verschillende landschappen!
Extra tip: Parkeer langs de N595, oud valkenburg bij de picknick plek en pak vanaf daar de route op, het centrum van Valkenburg is dan op het midden van de route, ideaal voor een lunch of terrasje!


Beekdaelen Route - 7km
Deze route start iets bij de B&B vandaan, maar is makkelijk vanuit ons te wandelen. Na een stukje Amstenrade uit begeef je je ineens in het heuvellandschap en is de geur van Bierproductie niet meer te missen. De Beekdalroute brengt je onder andere langs de de mooie natuurrijke Mulderplas en de Alfa Bier brouwerij en tegenovergelegen brasserie Bie de Bron.


Graaf Lambertroute - 10,6 km

Start deze route lekker vanuit de B&B en verken de omgeving. Je wandelt langs het kasteel van Amstenrade en  door de velden. Deze wandelroute volg je via de witte (ring)paaltjes.


Kasteel Neubourg - Gulpen
Tijdens deze route waan je je echt op vakantie, mooie uitkijkjes door de heuvels en langs het bijzondere (helaas in slechte staat) kasteel Neubourg. Als je dan in Gulpen bent is de top van de Gulpenberg ook een echte aanrader, en sluit je dag af met een goede borrel bij het proeflokaal van Gulpener bier.
Klik op de route voor de precieze details, parkeerplaats, de route of GPX


Fietsroute's vanuit de B&B

Beekdaelen route 

De Beekdaelen route is sinds 2020 de trekpleister van onze gemeente! Je ziet de gemeente van haar mooiste kant, met de in 2 lussen van +- 26km kan je zelf beslissen hoelang je fietst. De Beekdaelenroute heeft een totale afstand van 50 kilometer en is makkelijk te volgen via de fietsknooppunten en Beekdaelenroute routebordjes.