"Groeatmoder's kaemerke" - tweepersoonskamer

De kamer aan de voorkant van Hommerter Hofke, terug in de tijd op bezoek bij je Limburgse oma in deze nostalgische kamer met knisperende eikenhouten vloer, gewelfd plafond en platenspeler. Het hedendaags comfort van een ruim tweepersoonsbed 180x200cm en aparte badkamer met vrijstaand ligbad en inloopdouche. 

Inclusief beddengoed, handdoeken

Koffie en thee faciliteit 

Wifi en parkeerplaats inbegrepen 

Ontspannen of inspannen in de boomgaard, kas, bloemenweide en natuurzwemvijver

Inchecken vanaf 15.00 en uitchecken tot 11:00

ommerter Ho


"Achter kaemerke" - tweepersoonskamer

Een knusse kamer, met vakwerk details een tweepersoonsbed hemelbed van 180x200cm. Fijne inloopbadkamer met regendouche. 

Inclusief beddengoed, handdoeken 

Koffie en thee faciliteit 

Wifi en parkeerplaats inbegrepen 

Tv op de kamer

Ontspannen of inspannen in de boomgaard, kas, bloemenweide en natuurzwemvijver

Inchecken vanaf 15.00 en uitchecken tot 11:00

Hommerter 

Zin of even echt lang van de kamer te genieten?
Early check-in, of late check-out zijn mogelijk voor € 30,- extra. Stuur ons een berichtje bij je boeking, dan kijken we wat er mogelijk is tijdens jou overnachting.

In de gezamenlijke tussenkamer zijn koffie en thee faciliteiten, en verkopen we lokale bier en wijnen, koude drankjes en snackjes. Er is geen kookgelegenheid ter plaatse, maar we verwijzen je graag door naar restaurants of brasseries in de buurt. 


Hommerter Hofke's Tent

Naast de 2 vaste B&B kamers verhuren wij in de lente en zomer ook een tent in de tuin. Ook deze tent is ingericht in onze kleurrijke stijl, met heerlijke bedden, gekleurde dekens en gezellige lichtjes. Camperen in de grootte achtertuin met fruitbomen en weidebloemen.

De tent(diameter 4,5m) is uitgerust met 2 aangesloten opgemaakte 90x200 bedden, badlinnen en kleine stroom aansluiting(geen mogelijkheid voor koelkast/box of elektrisch koken). Op 60 meter van de tent is een toilet een en warme buitendouche, en voor de echte natuurliefhebber een zwemvijver. Verder kun je gebruik maken van alle lekker zitjes in de tuin en kas als je woonkamer.

Kouder weer? Wij zorgen voor extra dikke dekens en een lekkere kruik!